Ingen binding

Telebranchens bedste service

Åbent døgnet rundt

Kampagne vilkår & betingelser

Her finder du vilkår og betingelser for vores kampagner og tilbud. Vi ønsker at give dig fuld gennemsigtighed og sikre, at du kender til alle detaljer, når du benytter dig af vores services. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Telebranchens bedste service

Ingen binding

Åbent døgnet rundt

FULD ADGANG TIL ALLE FUNKTIONER

1. Markedsføring

1.1. Kampagnetilbud gælder kun i den angivne periode og kan ikke kombineres med andre tilbud, medmindre andet er specificeret. 1.2. Vi forbeholder os retten til at ændre, justere eller trække tilbud tilbage uden varsel, hvis der opstår omstændigheder, der gør det nødvendigt. 1.3. De priser og tilbud, der er angivet i markedsføringsmateriale, er gældende på det tidspunkt, hvor de offentliggøres. Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. 1.4. Udstedet gavekort kan ikke konverteres til kontakter eller modregnes.

2. Skat og gaver

2.1. Modtagelse af gaver, rabatter eller tjenester i forbindelse med kampagner kan være skattepligtige. Hvis værdien af en gave overstiger bagatelgrænsen på 1.300 kr., skal modtageren indberette og betale skat af den fulde værdi. 2.2. Det er modtagerens ansvar at sikre, at de overholder gældende skatteregler og indberetter eventuelle skattepligtige fordele til Skattestyrelsen. 2.3. Er du i tvivl kan du rådføre dig med en rådgiver for at forstå eventuelle skattemæssige konsekvenser af gaver og kampagnetilbud.

3. Persondata

3.1. Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse, herunder GDPR. 3.2. Dine oplysninger vil udelukkende blive brugt til de formål, som du har givet samtykke til, herunder at kontakte dig i forbindelse med din brug af vores tjenester eller tilbud. 3.3. Oplysningerne opbevares sikkert, og vi deler dem ikke med tredjeparter uden dit forudgående samtykke, medmindre det er påkrævet ved lov. 3.4. Du har til enhver tid ret til at få indsigt i, rette eller slette dine data. Kontakt os på support@ip-one.dk for at udøve disse rettigheder.

4. Force Majeure

4.1. Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende opfyldelse af vores forpligtelser, der skyldes forhold uden for vores kontrol, herunder, men ikke begrænset til, naturkatastrofer, krig, terrorhandlinger, pandemier, strejker, leverandørproblemer eller andre uforudsete hændelser. 4.2. I tilfælde af force majeure forbeholder vi os retten til at suspendere eller annullere tilbud eller tjenester uden ansvar for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge heraf.

5. Ansvarsbegrænsning

5.1. Vi fraskriver os ethvert ansvar for indirekte tab, herunder men ikke begrænset til driftstab, mistede indtægter, tab af data eller anden økonomisk skade som følge af brug af vores tjenester eller kampagner. 5.2. Vores maksimale ansvar i forbindelse med enhver skade eller tab, der opstår som følge af brug af vores tjenester, er begrænset til det beløb, som kunden har betalt for tjenesten i den pågældende periode.

6. Ændringer af vilkår

6.1. Vi forbeholder os retten til at ændre disse vilkår og betingelser fra tid til anden. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort på vores hjemmeside og træder i kraft umiddelbart efter offentliggørelsen. 6.2. Det er kundens ansvar at holde sig opdateret med de gældende vilkår og betingelser.

7. Kontaktinformation

For spørgsmål vedrørende disse vilkår og betingelser, eller hvis du ønsker yderligere oplysninger, kontakt os venligst på support@ip-one.dk.

Tak, vi har nu modtaget din forespørgsel

Vil vil ringe dig op hurtigst muligt

Gem prisberegning

[field id="AGB"]
[field id="AGBcalc"]
[field id="BGB"]
[field id="BGBcalc"]
[field id="CGB"]
[field id="CGBcalc"]
[field id="DGB"]
[field id="DGBcalc"]
[field id="omstillingTalHidden"]
[field id="omstillingPrisHidden"]
[field id="EGBcalcTotal"]

Bliv ringet op

[field id="AGB"]
[field id="AGBcalc"]
[field id="BGB"]
[field id="BGBcalc"]
[field id="CGB"]
[field id="CGBcalc"]
[field id="DGB"]
[field id="DGBcalc"]
[field id="omstillingTalHidden"]
[field id="omstillingPrisHidden"]
[field id="EGBcalcTotal"]