Ingen binding

Telebranchens bedste service

Åbent døgnet rundt

4 Tips:

Kom godt tilbage på arbejdet efter ferien

Kom godt tilbage på arbejdet efter ferien

Skrevet af: Sara Andreasen

Ferien er ved at være slut, og det er tid til at vende tilbage til hverdagen. Overgangen fra ferie til arbejde kan føles udfordrende, men med de rette forberedelser og justeringer kan du gøre den glidende og behagelig. Her er fire gode råd til dig, der skal tilbage på arbejde efter en dejlig ferie.

1. Kom tilbage fra ferie med udstyret i orden

Er din mobil ikke hvad den har været? Er den langsom eller har den fået nogle skrammer efter at være tabt et par gange?

Mobilen er blevet en uundværlig del af både arbejdslivet og hverdagslivet, og en langsom eller beskadiget mobil kan hurtigt blive en kilde til frustration. Når du vender tilbage til arbejdet, er det vigtigt at have dit udstyr i topform for at kunne arbejde effektivt og uden problemer. Overvej at opgradere til en ny mobil, som passer til dine behov og arbejdsform. Vi har lavet nogle sammenligninger af forskellige mobiler, som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige model.

At investere i godt udstyr kan gøre en stor forskel i din produktivitet og arbejdsglæde, og gøre arbejdet til en leg med nyt udstyr.

2. Gør Arbejdsdagen nem, med den rette telefoni

Tænk på, hvor meget vi kommunikerer gennem telefonen med alverdens opkald i løbet af arbejdsdagen. Har du sikret dig, at dine medarbejdere eller kollegaer har de korrekte indstillinger og muligheder gennem jeres telefoni? Det har en stor betydning for arbejdsdagen, at ens telefoni og de opsætninger, man har valgt, fungerer optimalt. For med de rette indstillinger kan man gøre hverdagen nemmere. Her er nogle ting, I bør overveje:

  • Softphone: En telefoniløsning, hvor du ringer direkte gennem en browser eller via internettet. Det er et billigt alternativ, og kan både bruges på mobilen og direkte på computeren, med et headset til. Det giver fleksibilitet og sparer omkostninger.
  • Indstillinger på telefonkøerne: Er I sikre på, at jeres telefonkøer fungerer som de skal? Er opkaldene fordelt ligeligt, eller skal der være en primær person, der modtager opkaldene? Der er mange forskellige indstillinger, der er mulige. Vil du vide mere om, hvilke indstillinger der vil være optimale for dig, så lad os høre fra dig. Fortæl hvordan det fungerer nu, og vi hjælper dig med at foreslå de helt rigtige indstillinger for dit telefoni.

3. Notér dit ferie-klarsyn

Når man har været på ferie og fået lidt distance til arbejdet, så kan der være ting, der står lysende klart: hvad der skal ændres, og hvad der virkelig fungerer godt. Brug denne friske indsigt til at forbedre din arbejdsplads. Gør dig selv den tjeneste at notere ned, hvad det er, du skal have øje for. Det hjælper dig, når du er tilbage i hamsterhjulet, så du altid kan kigge på dine noter og huske dine tanker.

4. Lav nogle gode rutiner

Lav nogle gode rutiner for dig selv. Det kan være alt fra at gå udenfor og få lidt luft i spisepausen eller som en kort pause om eftermiddagen. Tag dine kollegaer med og få noget frisk luft i hovedet, så I kan være produktive hele dagen. At etablere gode rutiner kan også betyde at strukturere din arbejdsdag bedre. For eksempel kan du reservere tid til at fokusere på bestemte emner i din arbejdsuge. På den måde får du gang i de opgaver, som måske nemmere kan skubbes til side. Overvej også at planlægge tid til motion eller mindfulness-øvelser, som kan hjælpe med at reducere stress og øge din koncentration.

Kontakt os 

Vil du blive lidt klogere på hvordan vi kan hjælpe dig

Intet signal i udlandet?

Læs her, hvordan du kan få signalet tilbage på din telefon, når du er ude og rejse.

Intet signal i udlandet?

Læs her, hvordan du kan få signalet tilbage på din telefon, når du er ude og rejse.

Tak, vi har nu modtaget din forespørgsel

Vil vil ringe dig op hurtigst muligt

Gem prisberegning

[field id="AGB"]
[field id="AGBcalc"]
[field id="BGB"]
[field id="BGBcalc"]
[field id="CGB"]
[field id="CGBcalc"]
[field id="DGB"]
[field id="DGBcalc"]
[field id="omstillingTalHidden"]
[field id="omstillingPrisHidden"]
[field id="EGBcalcTotal"]

Bliv ringet op

[field id="AGB"]
[field id="AGBcalc"]
[field id="BGB"]
[field id="BGBcalc"]
[field id="CGB"]
[field id="CGBcalc"]
[field id="DGB"]
[field id="DGBcalc"]
[field id="omstillingTalHidden"]
[field id="omstillingPrisHidden"]
[field id="EGBcalcTotal"]