Bordtelefoner

Snom D725

Komplet og overskueligt overblik for enden af din finger

D725 har 18 programmerbare multi-farve-funktionstaster i tre rækker.

D725s Gigabit Ethernet-switch opfylder krævende krav til telefonforbindelse, mens dens USB-port muliggør tilslutningsmuligheder. Med et D7-udvidelsesmodul kan der tilsluttes yderligere funktionstaster.

Det avancerede højttaler- og mikrofonsystem og den digitale signalprocessor (DSP) sikrer, at D725 leverer en avanceret lydydelse med overlegen, krystalklar opkaldskvalitet.

Snom D385

Elegant bordtelefon som skiller sig ud

Den perfekte blanding af elegance og avanceret teknologi.

Med sin brede vifte af funktioner og moderne design markerer Snom D385 den næste generation af Snom VoIP-bordtelefoner og er en naturlig pasform i ethvert kontormiljø. Ud over en højopløselig farveskærm har telefonen også et moderne, klart design.

Telefonens 4,3 “TFT-farvedisplay giver nem adgang til alle nøgleinformationer samt opkalds-lister, adressebøger og funktioner.

Alle taster på Snom SmartScreen har flerfarvede LED’er, hvilket sikrer, at de er lette at se. I alt 48 genveje er tilgængelige for brugeren. Hver tast kan tildeles med hurtigopkald, viderestilling af opkald eller andre funktioner via telefonsystemet eller direkte på telefonen.

Snom D385-brugere drager fordel af den høje Snom HD-lydkvalitet. Med over 20 års erfaring er Snom en teknologiledende inden for dette felt. Takket være den integrerede digitale signalprocessor (DSP), som optimerer kvaliteten i realtid, vil alle opkald føles som om parterne sidder overfor hinanden.

Snom D315

Et lidt billigere alternativ uden de store kompromisser

Med sin højopløselige skærm opfylder D315 alle de væsentlige krav til VoIP-telefoni og leverer adskillige værdifulde funktioner i erhvervslivet.

En højhastigheds-USB-port muliggør tilslutning af en række tilbehør samt D3-udvidelsesmoduler eller WiFi-sticks. D315 har også en Gigabit Ethernet-switch, så du får mest muligt ud af lokale forbindelser.

D315’s fleksible design gør det velegnet til brug i en lang række miljøer, herunder kontorer, callcentre og modtagelsesområder. Den kan bruges som en bordtelefon – dens let skråtstillede tastatur i europæisk stil egner sig let til opkald med minimal indflydelse på brugerens hånd. Det kan også monteres på væggen uden yderligere hardware.

Snom D120

Billig og simpel, men effektiv - hvis der ikke er de store krav

Designet til både store og små installationer, dets enkle design og enestående lydkvalitet opfylder alle kravene til en telefon.

Designet med stabilitet og brugervenlighed i tankerne. Ikke desto mindre har Snom D120 et baggrundsbelyst display, som er en unik inden for prissegmentet. D120 er Hearing Aid Compatible (HAC), udstyret med sin egen tilpassede firmware, har meget lave strømforbrugskrav, kan bruges via PoE (Power over Ethernet) og er kompatibel med Snoms omdirigeringstjenester.

Kombineret med en uovertruffen pris er den førende i sin klasse.

Tilbehør til bordtelefoner

Snom D7

Udvidelsesmodul til D7xx serien

Et udvidelsesmodul giver brugere, der oplever høj opkaldsdækning, meget større fleksibilitet og øget produktivitet.

D7-udvidelsesmodulet forbedrer 700-serien ved at tilføje 18 programmerbare taster med LED’er til at levere funktioner såsom hurtigopkald, optaget lampefelt og indikation af tilstedeværelse.

Displayet i høj opløsning giver en ideel visuel grænseflade. D7 forbindes til telefonen via et USB-kabel, og der kan bruges op til tre udvidelsesmoduler.

Jabra Engage 75 Mono

Hvis du skal have et øre fri

Jabra Engage 75 Mono er et virkelig behageligt headset, hvor du hele tiden har det ene øre fri. Perfekt til mindre kontor miljøer.

Med Busylight kan andre se om du er optaget, da headsettet lyser rød ved mikrofon og øre under opkald.

 • Op til 13 timers taletid
 • Kan lade fra 0-40% på kun 30 min
 • Busylight
 • Tilslut op til 5 enheder samtidig
 • Base med touchdisplay

Jabra Engage 75 Stereo

Perfekt til travle kontorer

Jabra Engage 75 Stereo er et virkelig behageligt headset. Headsettet har til forskel fra Mono, to højttalere, så det er nemmere at koncentrere sig i travle kontormiljøer.

Med Busylight kan andre se om du er optaget, da headsettet lyser rød ved mikrofon og øre under opkald.

 • Op til 13 timers taletid
 • Kan lade fra 0-40% på kun 30 min
 • Busylight
 • Tilslut op til 5 enheder samtidig
 • Base med touchdisplay

Jabra Evolve 75e

Trådløse in-ear med op til 14 timers batteritid

Jabra Evolve 75e er et trådløst in-ear headset, med lang batteritid og aktiv støjdæmpning som gør at samtaler næsten føles som om du sidder på et tomt kontor.

Med Busylight kan andre se om du er optaget, da headsettet lyser rød ved mikrofon under opkald.

 • Op til 13 timers taletid/14 timers musik
 • Kan parres med op til 8 enheder – 2 aktive på samme tid
 • Busylight
 • Nem at bære
 •  Op til 30m rækkevidde med pc’er og 10m til smartphones